1.Máj lásky čas: Test rezervačního systému

Dobrý den vážení přátelé,

jelikož je prvního máje, je mojí povinností Vám připomenout takovou tradiční záležitost, jakou je políbení své milované ženy pod rozkvetlou třešní.

Mám to již za sebou a řeknu Vám, bylo to příjemné a hlavně to nic nestálo.

1) K věci

Ale proč vysíláme. Bojujeme se vší nepřízní osudu, ale co to je oproti těm, kdo jsou sami, nebo onemocněli tou nemocí a nebo jim není přáno, jelikož ztratili obživu z důvodu současných opatřeních. Přestože doba není moc příhodná, stále chceme náš Žabinec – penzion, vinotéku rozjet. Prostřednictvím jak našich webových stránek, tak i na facebooku jsme Vám oznámili, že to nevzdáváme.

Proto jsme se rozhodli přinést do těchto krušných chvil něco pozitivního.

2) Co se po Vás chce

Chceme pro Vás vše otevřít už od 27.6.2020. Z toho důvodu nejenže tlačíme na dokončení stavby, ale zároveň se čím dál více snažíme soustředit i na naší prezentaci, ať v podobě novinek na našich webových stránkách nebo článků na facebooku.

Nově však máme na webu jednoduchý “rezervační systém”. Rádi bychom otestovali, zda vše funguje správně a jak jsme schopni s tím nadále pracovat. Z toho důvodu Vás chceme poprosit o nezávazné vyplnění našeho formuláře. Každý bude zařazen do slosování a pro výherce máme nachystané dárkové balení Žabince! Výherci vše zašleme na adresu, nebo si to u nás vyzvedne osobně.

3) Jaké jsou tedy podmínky slosování

  • Účastí v tomto slosování souhlasíte se zpracování Vaších osobních údajů – ty jsou použity pouze pro potřeby testování sběru dat a slosování výherce.
  • Stačí provést nezávaznou rezervaci kdekoliv na našem webu (např. červené tlačítko v pravém dolním rohu nebo „rezervovat“ nahoře v menu)
  • Je nutno vyplnit rezervační formulář se všemi daty jako byste vybírali svůj pobyt – do poznámky napište jednoduchou odpověď na otázku: Kde sídlí „Žabinec – penzion, vinotéka“? 
  • Termín sběru dat: od 1.5.2020 – 17.5.2020
  • Slosování: proběhne 18.5.2020 a dohlédne na něj náš známý Gunter Frosch von Gurdau
  • dostanete potvrzení o přijetí s rezervačním číslem
  • Po slosování Vás kontaktujeme a dohodneme se na dalším postupu

CHCI SE ZAPOJIT A PROVÉST TESTOVACÍ REZERVACI!

Děkujeme za sledování našeho prvního komerčního vysílání a zdravíme z Gurdau, a hlavně heureka.gurdau

1 komentář u „1.Máj lásky čas: Test rezervačního systému

  1. Pingback: Test rezervačního systému – MOTIVAČNÍ CENA – losujeme už 18.května 2020 – Zabinec @ heureka.gurdau

Komentáře jsou uzavřeny.